Mobilerna genom åren

mobiler_largeEtt egentligen helt onödigt inlägg, men kul att se hur utvecklingen gått framåt. Från min första mobil (tror dock att jag kommer ihåg fel, då Nokia 1611 släpptes 1996 och jag köpte min första mobil före det, men den påminde i alla fall till utseendet om den) till dagens.

Man kan se att jag började med Nokia och var de ganska ”trogna” ett par år. Motorola’n var ett onödigt köp, jag var ute efter en annan Nokia, men den var slut och jag var visst bara tvungen att ha en ny mobil vid tillfället. Nåja, på den där tiden betalade man inte så mycket för sin mobil (och ingen ”förhöjd avgift under bindningstiden) i alla fall. Gick åter tillbaka till Nokia vid nästa köp.

Tog något år, sen kom Ericsson/Sony Ericsson med mobiler som lockad, och jag blev dem trogna under flera år. Dock så fick jag reklamera alla tre sista köpen av Sony Ericsson mobiler. Den sista gjorde att jag tog och flydde dem och gick över till HTC, där jag i stort är mycket nöjd med mina köp. Allra helst HTC Desire HD och nuvarande HTC One känns som de mest lyckade mobilköpen.