Bästa apparna för gratis meddelanden

Det finns två appar som jag finner mycket bra och som finns för flera olika mobil-operativ.

Facebook Messenger 
Skicka gratis meddelande via Facebook’s meddelande funktion till både telefon och webb. Perfekt sätt att skicka gratis ”sms” till dina Facebook-vänner. Finns både för iPhone och Android-mobiler. För att kunna skicka till någons mobil, krävs det att även denne har appen installerad.
Ladda ner från:
[googleplay banner com.facebook.orca]
Apple App Store 
Android Market 
WhatsApp Messenger 
Det här en av de populäraste apparna för att skicka gratis ”sms”. Detta är dock en testversion (på ett år) sedan kostar den ett par kronor (billigt). Men det som är så bra med denna app är att den stöds av flera telefoner, iPhone, Android, Symbian (Nokia) och BlackBerry. För att kunna skicka till någons mobil, krävs det att även denne har appen installerad.
Ladda ner från:
[googleplay banner com.whatsapp]
Apple App Store 
Android Market 
BlackBerry App world 
Noika Ovi Store 
Symbian Phones