Cerberus gör en rövare och sällar sig till skaran av bluffbolag

Härom veckan fick jag meddelande om att min livstids licens på Cerberus Anti Stöld är på väg att löpa ut, men att jag kan förnya licensen genom månadsbetalningar..
Jag har fått ett par mail under året, där de presenterar sina ny appar/tjänster och vill jag ska byta till dem till ett förmånligt pris då jag har livstids licens på Cerberus Anti Stöld.

Men nu är det så att jag var nöjd med Cerberus Anti Stöld. Appen/tjänsten fungerar så som jag ”vill”.

Såg på Cerberus hjälpforum att fler ”drabbats” av samma sak, långa inlägg av massor av kunder. Cerberus svar var att radera alla dessa inlägg och se till att nya sådana inte kan postas.
Cerberus svarar ej heller via mail längre på ”admin@cerberusapp.com” eller ”support@cerberusapp.com”.

Förutom att bli utlåst från kontot, vilket gjorde det svårare att avinstallera Cerberus från enheterna så har de nu även raderat konto. Jag möts inte längre av att licensen gått ut, utan nu möts jag av att kontot inte finns.

 

Så jag vill be om ursäkt till alla som jag har tipsat om Cerberus, jag vill dra tillbaka mina rekommendationer och i ställer varna för Cerberus.

 

 

Andra om Cerberus

TrustPilot: ”Such a scam!

Reclaim The Net: ”“Lifetime” licenses to Cerberus anti theft app for Android are expiring and complaints are being censored

Reddit: ”Cerberusapp no longer honors their lifetime one time fee” | ”Cerberus – they did it again: Paid lifetime licenses expire. What to use now?

Android Police: ”Paid Cerberus ’lifetime’ licenses are expiring, customers are mad (Update: Complaints deleted from forum)

VPNBasen: ”LSDroid blåser kunder som köpt livstidsabonnemang för säkerhetsappen Cerberus