Windows 10 – Fall Creators Update

17 oktober, 2017. Ja då släpps nästa version av Windows 10. Windows 10 Fall Creators Update (1709) är mer eller mindre en uppdatering till Windows 10 Creators Update (1703) som släpptes tidigare i år.

Några av nyheterna i Fall Creators Update är:

 • Res tillbaka i tiden
  Med Tidslinje kan du gå tillbaka i tiden för att hitta det du arbetade med, oavsett om det var för 2 timmar sedan eller 2 månader sedan. Du kan enkelt gå tillbaka till filer, appar och webbplatser som om ingenting hänt.
 • Spara diskutrymme
  Kom åt dina filer i molnet utan att använda lagringsutrymmet på din enhet med OneDrive-filer på begäran. Du kan se alla dina filer i Utforskaren och komma åt dem när du vill.
 • Den perfekta appen för video- och filmskapare
  Alla som gillar Movie Maker kommer att älska Story Remix. Välj foton och videoklipp, lägg till musik, övergångar och till och med 3D-effekter. Klicka på en knapp och voilà – du ser en fräsch, nyredigerad version av din video.
 • Se dina 3D-verk i din värld
  Visa 3D-objekt i din värld och ta en bild med datorns framåtriktade kamera.

Plus en hel del extra fina säkerhetsfunktioner. Se till att uppgradera din Windows 10 dator så snart du kan!