Prisvärt: Netflix

betflixtvÄr helt nöjd över att vi bestämde oss för att testa Netflix. Hade sedan tidigare Viaplay (mest för att jag gillar att följa F1), men vi såg nästan aldrig någon film, och de tv-serier de har, ja de är inte nått för oss. Ett par barnfilmer hade de som var bra, men ja utbudet var inte mycket att ha.

Så när F1-säsongen var över sa vi upp Viaplay, och funderade på att testa Netflix, men vi kunde inte riktigt bestämma oss. Men va 17 har man att förlora. Netflix bjuder ju på första månaden och kostar ju enbart 79:-/månaden. Sagt och gjort, vi slog till och nu har det väll gått en månad snart, och jag är hur nöjd som helst (ja, nästan harmonisk nöjd). Det finns hur mycket som helst för barnen, både filmer och tv-serier (det jag kan sakna är att en del av utbudet inte är dubbat till svenska), och själva har vi faktiskt sett klart på 2 tv-serier (nu inne på tredje) och nån enstaka film. Och vi som inte tycker om att streck-se på serier… Vi får nog tänka om där, för ibland blir det 2-3 avsnitt per kväll 🙂

Och det är faktiskt ganska skönt, att bara starta upp Netflix på tv’n och sätta barnen där en stund för att få lite ”egen tid”.
Och det är ju heller inte alls dumt att man kan ta med sig Netflix, ja förutom att det finns på vår mediacenter, så har vi det på en laptop, surfplattan och mobilen. Man kan alltid se på något om man skulle få tråkigt eller behöver sysselsätta barnen.

[appbox googleplay com.netflix.mediaclient]